TotalHoreca

Wet Cleaning și Accesorii pentru Curățătorii

Profit Wool

Este un detergent lichid dezvoltat pentru curatarea umeda (Wet Cleaning) a textilelor din lana si matase. Destinat pentru folosirea în spalatoriile profesionale cu sisteme automate de dozare. Produs doar de uz profesional.

Profit Body

Este un agent de finisare dezvoltat exclusiv pentru curatarea umeda (Wet Cleaning). Potrivit pentru textile sintetice si delicate, reface finisajul si aspectul textilelor delicate (lana, matase, etc), redandu-le stralucirea si finetea. Produs doar de uz profesional.

Profit Delicate

Este un detergent lichid dezvoltat pentru curatarea umeda(Wet Cleaning) a textilelor delicate albe si colorate. Excelent pentru indepartarea petelor gratie nivelului ridicat de surfactant. Destinat pentru folosirea în spalatoriile profesionale cu sisteme automate de dozare. Produs doar de uz profesional.

Stain Wash Oxy

Solutie de indepartat petele pe baza de peroxid, deosebit de eficient pentru indepartarea petelor de vin, fructe, suc de fructe, cafea, ceai. Ambalare 750 ml.

Stain Wash Power

Solutie de indepartat petele pe baza de alcool etoxilat, degresant puternic, deosebit de eficient pentru indepartarea petelor de alimente, în special, grăsime, ulei și murdăria pe bază de proteine, de pe toate tipurile de textile. Ambalare 750 ml.

Sultraspot Soft

Solutie de indepartat petele de pe textilele delicate. Produsul se foloseste nediluat ca si tratament al tesaturilor sensibile inainte de a fi spalate in diferiti solventi. Ambalare 500 ml, 5 l.

Sultraspot Metal

Solutie de indepartat petele destinata indepartarii petelor de rugina si a petelor vechi de sange dupa tesaturi. Ambalare 500 ml, 5 l.

Sultraspot Mineral

Solutie de indepartat petele destinata indepartarii petelor de pe tesaturi cu ar fi: petele de lipici, vopsea , gudron, pix, cerneala. Ambalare 500 ml, 5 l.

Sultraspot Tint

Solutie de indepartat petele destinata indepartarii petelor de pe tesaturi cu ar fi: cerneala, lacuri de unghii, produse de machiaj, ruj, etc. Ambalare 500 ml, 5 l.

Sultraspot Protein

Solutie de indepartat petele destinata indepartarii petelor de pe teresaturi cum ar fi: sange, lapte, urina, resturi de mancare ce contin proteine, bere, etc. Ambalare 500 ml, 5 l.

Sultraspot Color

Solutie de indepartat petele destinata indepartarii petelor acide de pe tesaturi cum ar fi petele pigmentate (ceai, cafea, pete de iarba, vin, fructe, etc.)sau petele de bronz. Ambalare 500 ml, 5 l.

Sultrex P

Agent de predetasare pentru utilizarea in curatarea chimica in percloretilena. Ambalare 10 kg.

Sultracare

Agent de tratare si revitalizare a articolelor din piele, poate fi utilizat in solventi si apa.Ambalare 9 kg.

Saci si pungi din polietilena de joasa densitate si polietilena de inalta densitate

Dimensiuni la cererea clientului, cu posibilitatea de a realiza:

 • grosime 0.018-0.16 mm
 • latime maxima- 850mm
 • lungime nelimitata
 • cu si fara microperforatii
 • material virgin si regranulat
 • culoare: natur, in orice varianta de culoare si cu imprimare cu pana la 4 culori
Folie pantalon din polietilena de joasa densitate si polietilena de inalta densitate

Dimensiuni la cererea clientului, cu posibilitatea de a realiza:

 • grosime 0.018-0.2mm
 • latime 120-5000mm
 • cu si fara pliuri laterale
 • tratata antistatic
 • transparenta si in orice varianta de culoare
 • personalizare prin imprimare cu pana la 4 culori
 • greutatea rolelor si modul de ambalare conform cerintei clientului