TotalHoreca

Despre Total HoReCa

TOTAL HORECA SRL, este companie cu capital privat romanesc, care activeaza pe piata detergentilor profesionali si a sistemelor de dozare destinate spalatoriilor profesionale de textile si HORECA.
Avand personal specializat cu experienta acumulata de aproape 20 ani pe aceasta piata, compania Total Horeca este un jucator important in acest domeniu, avand contracte cu clienti din zona de sanatate publica, industrala, HORECA si populatie.
Produsele promovate si distribuite de compania noastra intrunesc standardele prevazute in legislatia europeana cu privire la detergenti si solutii de dezinfectie a textilelor, echipamentelor si suprafetelor de lucru.

Produsele noastre sunt concentrate si se utilizeaza cu ajutorul sistemelor de dozare.Acestea sunt conectate la internet prin cablu, wifi sau card GSM, oferind astfel, in timp real, operare, programare si statistica pentru consumuri, tipuri si numere de programe, etc.

Avantajele folosirii sistemelor noastre de dozare

 • Rezultate optime de spalare – prin folosirea sistemelor de dozare se evita supradozarea sau subdozarea produselor;
 • Sistemele de dozare utilizate dispun de flowmeter care ne permite dozarea constanta, verificata, pe fiecare produs si pas de spalare;
 • Siguranta utilizarii produselor concentrate – este evitat contactul direct cu produsele concentrate care pot fi corozive in unele cazuri pentru tegumente si materiale;
 • Indeplinirea celor mai inalte standarde de igienizare si dezinfectie a tesaturilor din spitale conform legislatiei in vigoare, prin utilizarea de produse biocide avizate de catre Ministerul Sanatatii prin Comisia de Biocide;
 • Optimizarea costurilor cu detergenti, energie, si apa -sistemele dozeaza detergenti in functie de cantitatea de textile introdusa in masina de spalat;
 • Cresterea capacitatii de productie in spalatorii fara a fi nevoie de investitii suplimentare in echipamente prin optimizarea programelor de spalat ale masinilor automate in conformitate cu noile standarde de spalare.

Optimizarea costurilor prin folosirea sistemelor noastre de dozare

Realizarea de programe personalizate pentru spalarea textilelor in functie de utilaje si tipurile de tesaturi cu ajutorul sistemelor de dozare automate care permit:

 • evitarea supradozarii, adica evitarea cresterii consumurilor;
 • evitarea subdozarii, adica scaderea calitatii spalarii si cresterea numarului de respalari;
 • corectarea comportamentului operatorilor din spalatorii (sunt cazuri cand este mai usor sa folosesti un program “puternic”, dar mai costisitor, decat sa sortezi corect si sa alegi programul corespunzator textilelor pe care urmeaza sa le speli);
 • statistica in timp real pe numar si tipuri de programe folosite;
 • monitorizarea si verificarea consumurilor;
 • optimizarea programelor masinilor de spalat textile si a consumurilor acestora, in special in cazul masinilor de capacitate mare (50 - 150kg) care nu sunt incarcate intotdeauna la capacitatea maxima, pentru reducerea costurilor cu energia electrica si apa pana la 30% si cu detergentul lichid pana la 50%.

Cresterea capacitatii de productie in spalatorii fara a fi nevoie de investitii suplimentare in echipamente prin optimizarea programelor de spalat ale masinilor automate in conformitate cu noile standarde de spalare.

Documentatia tehnica pusa la dispozitie impreuna cu trainigurile specializate destinate utilizatorilor finali pentru fiecare tip de produs si proceduri utilizate, completeaza pachetul de servicii puse la dispozitia clientilor nostri si conduc la obtinerea rezultatelor optime in operatiunile de curatenie.

Sistemele de dozare raman in custodia clientului, instalarea, reglarea si service-ul acestora fiind gratuite si asigurate periodic de catre personalul specializat al SC Total Horeca SRL in baza unui contract de furnizare de produse.

 

Periodic se intocmesc rapoarte statistice, la cererea clientului si impreuna cu acesta se analizeaza rezultatele pentru optimizarea raportului calitate spalare/pret pe kg textile spalate.

 

 

In speranta ca serviciile noastre v-au atras atentia, asteptam cu interes solicitarile dumneavoastra in vederea colaborarii viitoare.

 

Cu stima,
Echipa Total Horeca