TotalHoreca

Echipamente de igienă personală

Lucart Profesional pentru afacerile tale
Sustenibilitatea pe care o vedeti acum

Aruncă o privire asupra afacerii tale. Lucart Professional dovedește că este posibil să combini tehnologia și durabilitatea reală. Soluții profitabile și eficiente dezvoltate pentru îmbunătățirea performanței afacerii, reducând totodată impactul asupra planetei noastre. Lucart Professional marchează începutul unei noi ere, oferind o nouă experiență de inovație durabilă afacerii tale.

Grupul Lucart are o istorie care se remarcă în anii 30, când familia Pasquini a decis să înființeze o fabrică de producție de hârtie în Villa Basilica (Lucca).

La început, producția s-a concentrat în principal pe hârtie vitrată dintr-o parte pentru ambalaje flexibile, huse de masă și plăcuțe. Ulterior, la sfârșitul anilor 80, Grupul și-a diversificat activitatea intrând și pe piața țesuturilor (rulouri de bucătărie, prosoape de mână, ștergătoare, hârtie igienică, șervețele etc.).

GAMELE DE PRODUSE

ECONATURAL
Viitorul sustenabilității

EcoNatural este o linie inovatoare în Fiberpack®, materia primă obținută din fibre de celuloză reciclate, care sunt prezente în cutii de băuturi.

O gamă de produse de înaltă calitate și performanțe excepționale, caracterizate prin culoarea maro deschis, derivată din utilizarea fibrelor de celuloză nealbit.

Toate produsele din linia EcoNatural au certificat ecologic.

ECO
Respectul pentru natură

Eco este linia realizată din fibre 100% reciclate și regenerate.

O gamă largă de produse care combină calitatea și respectul pentru mediu, pentru a satisface toate nevoile.

Toate produsele din linia Eco sunt etichetate ecologic.

AIRTECH
Tehnologia care este în slujba produsului

AirTech este linia produsă cu tehnologia exclusivă airlaid, care utilizează aerul în procesul de fabricație a fibrelor de celuloză pură.

Prin urmare, produsele dezvoltă caracteristici extraordinare de absorbție și rezistență creând o performanță inegalabilă.

STRONG
Puterea celulozei pure

Strong este linia completă de produse obținute din fibre de celuloză virgine 100%, în conformitate cu criteriile de durabilitate a mediului prevăzute de certificarea forestieră PEFC.

Soluția care combină rezultate de înaltă performanță și calitate excelentă.

SKYTECH
Puterea albastrului

Ștergătoarele SkyTech sunt fabricate din hârtie reciclată 100% de înaltă calitate.

Fibrele puternice garantează rezistență excelentă și absorbție.

EASY
Gama de bază

Ușor este noul nume al liniei de bază realizate cu fibre reciclate 100%.

Este soluția completă care reprezintă echilibrul perfect între calitate și valoare excelentă pentru bani.

AquaStream

Hârtia care se dizolvă in apa ușor în doar 7 secunde, previne înfundarea conductelor.

Experiența lui Lucart Professional a condus la crearea AquaStream, noua gamă de hârtie igienică și cu tub dizolvabil care garantează o dispersie rapidă a fibrelor de celuloza in apă.

Un alt pas către o inovație reală.