TotalHoreca

Inscripționare textile

Lider în identitate

Thermopatch este lider de piață în lumea etichetelor, transferurilor și emblemelor pe materiale textile. Cu cea mai înaltă calitate și servicii garantate întotdeauna.

Oferim această certitudine din 1934.

Faceți cunoștință cu serviciile noastre inovatoare și descoperiți posibilitățile fără precedent.

Spălătorie
Atentie pentru detalii

În lumea ospitalității totul este revizuit critic, de la aspectul personalului până la curățenia lenjeriei. Soluțiile noastre de identitate durabilă pentru uniforme, lucrări plate și alte materiale textile contribuie la cele mai înalte standarde de calitate. Cu Thermopatch vei lăsa întotdeauna o impresie de neuitat.

Sănătate
Universală și flexibilă

Timp de zeci de ani, Thermopatch a fost lider în sistemele de etichetare textilă pentru instituțiile medicale. Sistemele noastre de etichetare îndeplinesc cel mai înalt nivel posibil de profesionalism. O ușurință mare de utilizare și o calitate excelentă sunt puncte de plecare importante. Lenjeria de pat, hainele de lucru și lucrările plate pot fi marcate cu cele mai bune etichete noastre termorezistente care îndeplinesc cele mai stricte cerințe.

Îmbrăcăminte de lucru
Puternic și durabil

Îmbrăcămintea de lucru este disponibilă în toate tipurile și dimensiunile, de la uniforme îngrijite la ținute dure. În multe cazuri, purtarea de îmbrăcăminte este chiar obligatorie, cum ar fi un angajat al băncii, chelneriță, ofițer de poliție sau pompier. Îmbrăcămintea de lucru trebuie să fie puternică și durabilă. Transferurile și emblemele de la Thermopatch îndeplinesc aceste cerințe; de la sigilarea căldurii la broderie, până la embleme de înaltă vizibilitate și transferuri ignifuge. Adăugarea unui logo sau a unui transfer de înaltă calitate este o modalitate eficientă de a îmbunătăți aspectul profesional.

Haine inovatoare și originalitate
Colorat, izbitor și detaliat

Îmbrăcămintea are diferite forme și dimensiuni. Acest lucru este valabil și pentru nevoile clienților noștri. La Thermopatch ne asigurăm că avem răspunsul corect la întrebare. De la embleme extrem de vizibile sau brodate, transferuri flexibile pentru îmbrăcăminte sportivă până la date personale tipărite discret. Gama noastră extinsă de produse garantează că vă putem ajuta. Mereu.