TotalHoreca

Dezinfectanți

Mona alcool sanitar 0,5L

Alcoolul sanitar MONA prezintă o concentraţie optimă de alcool etilic, care îi conferă excelente proprietăţi antiseptice şi dezinfectante, fiind recomandat pentru uzul extern. Alcoolul Sanitar Mona este un produs biocid, fiind avizat ca atare de Ministerul Sanatatii prin avizul nr. 2467BIO/01/12.24 şi menţionat in REGISTRUL NATIONAL AL PRODUSELOR BIOCIDE

Meditol gel ICF

Meditol gel ICF se foloseşte la dezinfectarea igienică a mainilor prin frecare. Produs sub formă de gel, nu lasa mainile lipicioase după absorbţie, nu necesită clatire. Produs avizat de Ministerul Sanatatii. Ambalare 0.5L si 1L cu pompita.

Săpunul lichid spumă antibacterian

Săpunul lichid spumă antibacterian, curăță cu blândețe și dezinfectează mâinile. Asigură protecție împotriva bacteriilor. Eficiență antimicrobiană este susținută de teste microbiologice specifice. Testat dermatologic. Ambalare 250ml. Nu detine aviz de la Ministerul Sanatatii pentru produse biocide.

Maxil Sept Ultra rapid

Dezinfectant gata de folosit pentru suprafete in zonele de procesare alimente, unitati sanitare si alte destinatii. Ambalare 1L si 5L.

Mediclor

Continut clor activ – 1.5g/tablet. Ambalat sub forma de tableta efervescenta cu actiune rapida si spectru larg de actiune: bactericid, fungicid, virucide, micobactericid si sporicid. Dezifectant pe baza de clor ce se utilizeaza pentru dezinfectia suprafetelor aflate in cabinetele medicale, stomatologice, ginecologice, maternitati cat si a ustensilelor folosite in unitatile sanitare si a cabinetelor cosmetice, a suprafetelor pe care se proceseaza alimente, vesela si tacamuri, pavimente, din bucatarie si oficii alimentare. Se poate folosi si pentru dezinfectarea apei potabile, tratarea apei din fantani, piscine sau alt tip de stocare. Aviz biocid ministerul Sanatatii TP 2, 4 si 5. Ambalare cutie 400g, 300 tablete.

MAXIL IGIENIZANT CONCENTRAT PENTRU SUPRAFEȚE

Igienizant pentru suprafete - recomandat pentru igienizarea suprafetelor de contact intens clante, intrerupatoare, balustrade, tastaturi calculatoare, etc. Contine etanol 70%, propilenglicol <1%, apa demineralizata